Een partij voor en door de mensen, dat is waar wij als cd&v voor staan, ook in Mol. Niet alleen door een beleid te voeren met aandacht voor alle Mollenaars, maar ook door geregeld met hen in gesprek te gaan.

De volgende maanden trekt onze burgemeester met zijn ploeg langs de Molse gehuchten om te horen waar jij mee bezig bent of waar jij misschien van wakker ligt. Maar ook om te horen welke kansen jij nog ziet liggen om extra impulsen te geven aan jouw buurt, je wijk of gehucht. Misschien heb je wel een goed idee waar iedere Mollenaar wat aan heeft, en wil je daar zelf ook mee je schouders onder zetten.

Als eerste werd er in Achterbos en in Donk halt gehouden om met de Mollenaars in dialoog te gaan. Naast een gezellige babbel en randanimatie voor de jeugd kon men zelf ook aan de slag met een fictief budget waarbij prioriteit gegeven kon worden aan een zestal thema's: armoede, groen, koning fiets, lokale economie, veiligheid en verenigingen. Zo werd het nog maar eens duidelijk dat elk gehucht eigen accenten heeft.

Hieronder vind je enkele sfeerbeelden terug. Hou zeker onze social media in het oog, want ook in uw gehucht komen we langs!

#BurgermeesterOnTour