Onze partijorganen

CD&V Mol wil een sterke toekomst voor Mol. Samen met onze sympathisanten, leden, bestuursleden en mandatarissen werken wij elke dag aan een goed beleid, op maat van elke burger. We gaan graag in dialoog met elke Mollenaar en willen er voor zorgen dat er een mooie toekomst weggelegd is voor elke Mollenaar. Deze en alle volgende generaties.

Onze partij kan niet alleen rekenen op de steun van vele leden en sympathisanten, maar ook op een vaste kern van gedreven mensen die zich dagelijks inzetten voor de partij en voor onze stad. Een kort overzicht.

Onze leden Partijraad

CD&V is ook in Mol een echte ledenpartij. Deze mensen vormen een solide basis en zorgen voor de nodige ondersteuning. Als lid van CD&V Mol word je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en krijg je de kans om actief mee te werken aan het beleid. Daarnaast worden er op regelmatige tijdstippen activiteiten georganiseerd.

Wens je meer info? Klik dan door naar de contactpagina en stel je vraag!

De partijraad van CD&V Mol bestaat uit geëngageerde mensen die op maandelijkse basis samenkomen. Zij kijken niet enkel toe vanop de zijlijn, maar werken mee aan het beleid van Mol.

Partijbestuur CD&V Fractie

Het dagelijks beheer van de praktische kant van de partij gebeurt door het partijbestuur. Deze kerngroep zorgt vooral voor het bewegingsluik binnen onze afdeling.

De mandatarissen van CD&V Mol zetelen in de Gemeenteraad, het Schepencollege, het Bijzonder Comité Sociale Dienst, ... Daarnaast doen zij dit ook in tal van andere besturen. Zij verdedigen de visie van de partij in al deze instanties en zorgen voor de nodige terugkoppeling naar de partij en de leden.

Wens je meer info over onze partij? Contacteer ons dan via het contactformulier.